lördag 21 mars 2009

Hugo!

Hugo och en stolt storasyster!



Här kommer lite mer bilder på Hugo och Tova. Tova är väldigt stolt över sin lille Hugo!
Hon vill vara med när hon kan, när han badar, byter blöja, och är vaken. Vill hålla och klappa!
Tova växte ett antal år bara Hugo kom hem. Blev helt plötsligt jättestor, konstigt vad fort man glömmer hur små de är. Tova är ju fortfarande liten men oj så stor i jämförelse.

Jag ( Per ) räknar nu med att vara hemma i 3 veckor så det blir väl över påsk ungefär. Känns bra så vi kan hjälpas åt att ta hand om de båda guldklimparna.

Men inser nu vad en del sa att skaffa en är ingenting, det är när man skaffar två som det märks skillnad. Och det är sant. Tova har ju nu dessutom slutat sova middag, så den där stunden efter middagen som vi hade innan med lite lugn är ju inte kvar längre. Samma gäller på mornarna, Tova hade ju en förmåga att sova länge när hon var liten, vilket Hugo säkert oxå kommer göra ( hoppas hoppas ). Men Tova har ganska bråttom upp på mornarna nu för tiden, runt 6 normalt sett, men vi får hoppas det kan bli bättre allt efter hon blir större!

Nu ligger Linda och Hugo och sover efter lite matning ( Hugo somnar gärna in vid matning, och vem skulle inte gjort det om man låg ner och drack varm mjölk :-) ).

Idag var vi på efterkontroll på BB. De tog blodprov på honom från huvudet. Inte jättekul tyckte han men det gick bra. Allt var som det skulle förutom vikten, de tyckte han borde gått upp lite mer så det blev ett ytterligare återbesök på måndag för vägning!

Idag hittade Hugo sin tumme, får se om det fortsätter så, är ju lite svår att ta bort den där..!!!

Kramar
Per och Tova och Hugo och Linda som sover!!

1 kommentar:

Leonora sa...

Vilken sötnos!!!!
Grattis från en stolt storasyster til en annan.
Kram Nora