torsdag 27 november 2008

Dan före dan...


Hej igen,


Så var vi då redan där, snart dags att åka hem. När man kom hit kändes 14 dagar som en evighet men nu undrar man ju vart de veckorna tog vägen.

Vädret är fortfarande rätt dåligt. Idag var det tur att man var småbarnsförälder för efter en tidigt intagen frukost vid 07,15 så var vi ute vid poolen vid halv nio och solen sken strålande.

Toppen tänkte vi, nu blir det en kanondag idag, bra avslutning på semestern....


Men icke, när de flesta andra ätit frukost och kommit ut till poolen strax efter tio började det redan mulna på och vid lunch kom regnet. Eftermiddagen var väl sådär sen, så det fick bli krabb och musseljakt. Plus en del bad oxå förstås både i havet och i poolen. I havet har det varit lite höga vågor de senaste dagarna, lite kul tycker jag, inte lika kul tycker Linda, men men.


Som ni alla säkert läst därhemma och som vi oxå hört så har det ju varit lite oroligt på Bangkoks flygplats. Såvitt vi har hört har det inte drabbat Phuket alls än, vi pratade med Apollos representant i morse och de visste heller inget, så vi räknar och hoppas med att hemresan i morgon kommer gå som planerat.


Vi åker då härifrån vårt hotell vid 13,15 och vårt plan beräknas lyfta 17,05 från Phuket. Sen mellanlandar vi i Sharjah nånstans nere i Förenade arabemiraten och sen beräknas vi landa på Landvetter 01,30. Flygbolaget vi åker med heter Thomas Cook Airlines och vårt flightnummer är DK2926, vilket kan vara bra för i alla fall vår snälle chaufför att veta...


Tova har efter gårdagens kräkningar mått betydligt bättre, hon var egentligen aldrig särskilt dålig, men det kom en kräkning och man började ju genast bekymra sig lite....

Hon har väl ätit lite sisädår idag, men det har ju i och för sig gjort alla de andra dagarna oxå. Det är mest drickan som lockar. Hon är en mästare på att själv beställa Cola från servitörerna som hon för övrigt charmat från första dan...


Natten till idag var stillsam för Tova och hon sov hela natten vilket var skönt, för hon behöver verkligen sin sömn.


Här är Tova på bild, precis innan hon ska lägga sig ikväll, ganska trött, fick bli Thailändkst barnprogram ikväll, Pippi och Nalle Puh som vi hade med kan hon ganska bra vi det här laget.


Ja, det var nog allt för ikväll. Skulle det bli ändrade planer för vår hemresa så hör vi av oss.
Ha det!
Per

1 kommentar:

Ella och co. sa...

Hej!
Nu har all snön tyvärr regnat bort. Synd för vi hade sett fram emot en vit, "julig" advent.
Ella vill höra mer om när Tova red på en elefant!
Ella hälsar att hon saknar Tova.
Vi hoppas att ni får en bra hemresa!
Kramar fram Ella och Linnea!